Валерія Ніколаєва, зірку серіалу “День народження буржуя”, заспокоїли за допомогою смиренної сорочки

У психіатричній лікарні бригаді медперсоналу довелося надіти на актора сорому. Тільки таким чином його знерухомили.

Як раніше повідомляли засоби масової інформації, Валерій Ніколаєв потрапив до психіатричної клініки. Це сталося після того, як його зупинили правоохоронні органи та виявили, що Валерій Ніколаєв напідпитку. Коли його забрали до поліції, то в камері він почав скандалити з однокамерником.

Валерій Ніколаєв, сказав, що той вилив на нього окріп і обпалив руку та частину обличчя. Далі як повідомляли ЗМІ, він поводився неадекватно і тому Валерія Ніколаєва відправили до психіатричної лікарні. У психіатричній лікарні бригаді медперсоналу довелося надіти на актора сорому. Тільки таким чином його знерухомили. Потім суд ухвалив рішення про примусову терапію Валерію Ніколаєву. Як пишуть у засобах масової інформації Валерій Ніколаєв на умови утримання його у лікарні скарг не висловлював. Як сказав сам Валерій Ніколаєв, що тут: “Все чудово”.

Валерій Ніколаєв

Наразі актору 56 років. Як згадує актриса Евеліна Бледанс, Валерій Ніколаєв зухвало поводився на знімання. Він завжди відзначався буйним характером. Як розповіла Евеліна, Валерій Ніколаєв, робив все що, хотів, пив і не зважав на навколишню думку. Але актриса не ображається за таку поведінку Валерія Ніколаєва. Вона не фіксується на них.

Евеліна Бледанс дуже засмутилася, що Валерій Ніколаєв потрапив до психіатричної клініки. Але все лікується і, напевно, його ще можна врятувати, констатувала актриса.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.