Співак Олександр Положинський вирішив підписати контракт на проходження військової служби

Нещодавно на своїй сторінці в інстаграмі співак Олександр Положинський розмістив пост і фотографію. Він написав, що 15 лютого 2022 року підписав контракт на проходження військової служби у резерві ЗСУ.

У цей непростий для нашої країни час кожен вирішує, як діятиме і що робитиме задля збереження незалежності України та зменшення загрози перед зовнішнім ворогом. Деякі просто їдуть з України, інші вважають, що це неправильно і потрібно у важку для країни годину перебувати на Батьківщині.

Представники шоубізнесу теж не залишаються осторонь. Щоправда, у цей час деякі зірки вважають за краще відпочити за кордоном і погрітися на теплому піску та купуватись у лагідних водах океану. Звичайно, це теж потрібно, особливо після стільки концертів і відряджень. На яких багато зірок дуже вимоталися і їм необхідно відпочити.

Є й інші, які вважають за краще бути в цей скрутний час разом з Україною. Так недавно на своїй сторінці в інстаграмі співак Олександр Положинський розмістив пост і фотографію. Він написав, що 15 лютого 2022 року підписав контракт на проходження військової служби у резерві ЗСУ (Збройних сил України). Зробити це артисту хотілося й раніше, але через хворобу довелося трохи відстрочити цю знаменну для нього подію.

Для інформації: Олександр Положинський, є українським співаком та лідером гурту “Тартак”, який створив у 1996 році.
Сам він із Луцька. Співає із дитячого віку. Має вищу освіту та закінчив економічний факультет Луцького технічного університету за спеціальністю “економіка підприємства”.

Схожі статті

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.