Співак Олександр Положинський вирішив підписати контракт на проходження військової служби

Нещодавно на своїй сторінці в інстаграмі співак Олександр Положинський розмістив пост і фотографію. Він написав, що 15 лютого 2022 року підписав контракт на проходження військової служби у резерві ЗСУ.

У цей непростий для нашої країни час кожен вирішує, як діятиме і що робитиме задля збереження незалежності України та зменшення загрози перед зовнішнім ворогом. Деякі просто їдуть з України, інші вважають, що це неправильно і потрібно у важку для країни годину перебувати на Батьківщині.

Представники шоубізнесу теж не залишаються осторонь. Щоправда, у цей час деякі зірки вважають за краще відпочити за кордоном і погрітися на теплому піску та купуватись у лагідних водах океану. Звичайно, це теж потрібно, особливо після стільки концертів і відряджень. На яких багато зірок дуже вимоталися і їм необхідно відпочити.

Є й інші, які вважають за краще бути в цей скрутний час разом з Україною. Так недавно на своїй сторінці в інстаграмі співак Олександр Положинський розмістив пост і фотографію. Він написав, що 15 лютого 2022 року підписав контракт на проходження військової служби у резерві ЗСУ (Збройних сил України). Зробити це артисту хотілося й раніше, але через хворобу довелося трохи відстрочити цю знаменну для нього подію.

Для інформації: Олександр Положинський, є українським співаком та лідером гурту “Тартак”, який створив у 1996 році.
Сам він із Луцька. Співає із дитячого віку. Має вищу освіту та закінчив економічний факультет Луцького технічного університету за спеціальністю “економіка підприємства”.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.