(Відео) Масовий вступ українських артистів до лав ЗСУ: всі готові до опору!

Інші музиканти та артисти підтримали цю ініціативу. Так Тарас Тополя, який є лідером гурту "Антитела", приєднався до нього.

Народ України, зокрема й представники шоу-бізнесу, не панікують з приводу подальшої агресивної політики Російської Федерації. Зірки разом із народом і доводять щодня свою відданість Батьківщині.
Деякі представники шоу-бізнесу вступають до лав територіальної оборони ЗСУ.

Так буквально нещодавно про це заявив Олександр Положиський, який є колишнім лідером гурту “Тартак”.
Він хотів десять днів тому вступити до ЗСУ, проте через хворобу не зміг це зробити. Тепер у нього підписано контракт із Збройними силами України.

Інші музиканти та артисти підтримали цю ініціативу. Так Тарас Тополя, який є лідером гурту “Антитела”, приєднався до нього. Про це Тарас Тополь написав на своїй сторінці в інстаграм.

Тарас Тополя

Таким чином артисти, зірки та взагалі представники шоу-бізнесу дають відповідь на передбачуваний наступ Росії до України. Не треба піддаватися паніці, — кажуть артисти. За словами Тараса Тополі, жителі нашої країни не бояться стати на захист України, де б вони не були. І це не залежить від їхньої професії, віку та місця проживання.

Вже восьмий рік мета України – це світ. Нам війна не потрібна, але якщо до нас з мечем прийде, той від меча і загине! Україна дасть рішучу відсіч будь-якому агресору, який зазіхне на її територію.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.