Скільки заробляє дружина Віктора Павлика в Інстаграмі: велика сума!

Раніше її родичі та чоловік не завжди ставилися позитивно до того, що вона займається в інстаграм. Але коли побачили, скільки вона заробляє у блозі, то поважали та почали підтримувати.

Катерина Репяхова, яка є дружиною 55-річного співака Віктора Павлика, нещодавно розповіла, що вона запускає свій власний бізнес. І потім Катерина Репяхова розповіла, який має заробіток в Інстаграм. Як сказала сама Катерина Репяхова, один пост та серія сториз коштують 15 000 грн., а сам пост – 8000-10000 грн.

У середньому щомісяця Катерина Репяхова може заробити з урахуванням реклами 10 000 доларів. Хоча місяць на місяць не доводиться. Сума може бути більшою в кілька разів, а може й менше ніж 10 000 доларів.
Додатково блогеру необхідно вкласти у свій блог, щоб він розвивався до 10 000 доларів.

Як приклад, вона наводить грудень 2021 року, де Катерина Репяхова заробила 10 000 доларів, але перед цим у листопаді 2021 року вона вклала в блог – 5000 доларів. Для того, щоб блог розвивався Катерині Репяхові, потрібно проводити в інстаграм близько 6 годин на день. Зараз вона має понад 172 000 передплатників. У своєму блозі Катерина Репяхова любить ділитися своїм життям. Для неї це не лише заробіток, а й хобі та все її життя.

Раніше її родичі та чоловік не завжди ставилися позитивно до того, що вона займається в інстаграм. Але коли побачили, скільки вона заробляє у блозі, то поважали та почали підтримувати.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Віктор Павлик звик до того, що дружина робить сімейні фотосесії та розміщує їх у соціальній мережі.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.