(Відео, Фото) Розкутий вигляд Тіни Кароль на сцені, привів у невимовний захват шанувальників!

Сукня, в якій була прозора накидка і вишивка представили співачку перед публікою більш розкутою. Співачка із харизмою виконала свої пісні.

Багато зірок шоубізнесу виступають на сцені у нових вбраннях на кожному концерті. Що тільки не зробиш, щоб сподобатися глядачам та шанувальникам!

Тіна Кароль, яка є талановитою та привабливою українською співачкою, здивувала своїх шанувальників та глядачів.
Тіна Кароль розмістила на своїй сторінці інстаграм відео та фото з її новими вбраннями, які її шанувальники високо оцінили.

На концерт вона одягла прозору накидку і маленьке боді, чим привела в неймовірне захоплення шанувальників та глядачів. Тіна Кароль виглядала дуже розкуто та енергійною на сцені.
Співачка перетворилася за допомогою цих нарядів.
Тіна Кароль і раніше блищала на сцені в дизайнерських вбраннях із прозорими вставками, з безліччю каміння або вирізами на стегнах.
Тіні Кароль нема потреби приховувати свою прекрасну фігуру, використовуючи класичні вбрання та костюми одного типажу.

Останній концерт це доводить. Щоб створити належну атмосферу у залі, співачка виступила в новому образі. Здебільшого у її вбранні були присутні чорні тони. Протягом вечора Тіна Кароль змінила кілька нарядів. Наряд з імітацією корсета і вирізом перетворив співачку і створив грайливий лук.

Сукня, в якій була прозора накидка і вишивка представили співачку перед публікою більш розкутою. Співачка із харизмою виконала свої пісні.

А як вам новий аутфіт Тіни Кароль?

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.