(Відео) Таюне: пісня “Схожа я на квітку” принесла мені премію “Українська пісня року”. Справжня Квітка естради!

Подивіться, яке вбрання одягає Таюне на свої концерти. Все продумано, і вони їй дуже йдуть. Багато модниць і шанувальниць беруть з нею приклад і намагаються також одягатися.

Бувають артисти, які тривалий час перебувають у тіні зірок. Так наприклад зоряне світло Олега Винника затьмарювало талановиту Таюне. Але потім вона вийшла з тіні і всім сподобалася. Пісні у її виконанні добрі, енергійні та затребувані глядачами та шанувальниками.

Так недавно Таюне написала: “Саме завдяки пісні “Схожа я на квітку” мене стали називати Квіткою Таюне. А тепер вона принесла мені нагороду у такій почесній премії, як «Українська пісня року». Я щаслива та вдячна кожному з вас! Бажаю кожній жінці почуватися справжньою квіточкою.”

Подивіться, яке вбрання одягає Таюне на свої концерти. Все продумано, і вони їй дуже йдуть. Багато модниць і шанувальниць беруть з нею приклад і намагаються також одягатися.

Одна з шанувальниць написала про одяг: “Жінки переважно дивляться на структуру обличчя чоловіка (включаючи усмішку і структуру кісток). Коли справа доходить до одягу, постарайтеся мати гарне взуття, зазвичай ваше взуття має тенденцію бруднитися і зазвичай є найкращою ознакою багатої людини, коли у вас є дороге взуття, тому що це означає
1.) у вас є гроші, тому що ви можете дозволити собі взуття або
2.) ви чиста і відповідальна людина, тому що ви належним чином дбаєте про свої речі.

Правильно це чи ні, але Таюне може підбирати вбрання на концерти.
А як вам пісня Таюне?

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.