(Підбірка фото) Злата Огневич лише в одному стильному піджаку порадувала шанувальників: зелений колір їй іде!

Дуже добрі слова Злата Огневич написала під своїми фото про себе та Україну. Усі шанувальники вітають такі слова за нашу Батьківщину.

Вкотре Злата Огневич показує на своїй сторінці в інстаграм, що вона вміє вибирати ексклюзивні та стильні речі.
На фото, яке співачка розмістила в соцмережах, вона в довгому піджаку зеленого кольору і такого ж кольору в туфлях. Це поєднання їй дуже личить. До того ж не видно, що під піджаком ще щось одягнене.

Дуже добрі слова Злата Огневич написала під своїми фото про себе та Україну. Усі шанувальники вітають такі слова за нашу Батьківщину.

Злата Огневич уміє стильно одягатися і надає приклад модницям.

Хочете виглядати як Злата Огневич, прочитайте думки нижче стилістів: “Потрібно вибирати одяг, який вам буде найкомфортнішим. У багатьох стилістів, за якими я стежу в Instagram, зовсім різні стилі. багатьох їх об’єднує той факт, що їм подобається те, що вони носять. Будь то один із них у каптані або інший у маленькій гладкій чорній сукні, вони почуваються комфортно у своєму одязі.”

“На мою особисту думку, я думаю, що жінки найбільш привабливі у найпростіших вбраннях. Біла сорочка та джинси – мій улюблений образ. Ви можете носити з ним підбори або тенісні туфлі, ви можете одягати аксесуари або ходити голяка. Я відчуваю, що це дозволяє проявитись твоїй особистості, якщо ти розумієш, про що я?”

“Одяг може лише зробити вас привабливішим, а не гарним.
Перш ніж купувати одяг, ви повинні знати, де є приваблива частина вашої ноги? попи? особи? темпераменту або близько того.
Потім виберіть одяг, який зробить вашу частину тіла більш помітним, щоб інші помітили його з першого погляду.”

Візьміть на озброєння ці думки та експериментуйте!

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.