(Підбірка фото) Злата Огневич лише в одному стильному піджаку порадувала шанувальників: зелений колір їй іде!

Дуже добрі слова Злата Огневич написала під своїми фото про себе та Україну. Усі шанувальники вітають такі слова за нашу Батьківщину.

Вкотре Злата Огневич показує на своїй сторінці в інстаграм, що вона вміє вибирати ексклюзивні та стильні речі.
На фото, яке співачка розмістила в соцмережах, вона в довгому піджаку зеленого кольору і такого ж кольору в туфлях. Це поєднання їй дуже личить. До того ж не видно, що під піджаком ще щось одягнене.

Дуже добрі слова Злата Огневич написала під своїми фото про себе та Україну. Усі шанувальники вітають такі слова за нашу Батьківщину.

Злата Огневич уміє стильно одягатися і надає приклад модницям.

Хочете виглядати як Злата Огневич, прочитайте думки нижче стилістів: “Потрібно вибирати одяг, який вам буде найкомфортнішим. У багатьох стилістів, за якими я стежу в Instagram, зовсім різні стилі. багатьох їх об’єднує той факт, що їм подобається те, що вони носять. Будь то один із них у каптані або інший у маленькій гладкій чорній сукні, вони почуваються комфортно у своєму одязі.”

“На мою особисту думку, я думаю, що жінки найбільш привабливі у найпростіших вбраннях. Біла сорочка та джинси – мій улюблений образ. Ви можете носити з ним підбори або тенісні туфлі, ви можете одягати аксесуари або ходити голяка. Я відчуваю, що це дозволяє проявитись твоїй особистості, якщо ти розумієш, про що я?”

“Одяг може лише зробити вас привабливішим, а не гарним.
Перш ніж купувати одяг, ви повинні знати, де є приваблива частина вашої ноги? попи? особи? темпераменту або близько того.
Потім виберіть одяг, який зробить вашу частину тіла більш помітним, щоб інші помітили його з першого погляду.”

Візьміть на озброєння ці думки та експериментуйте!

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.