(Підбірка фото) Шопінг Каті Репяхової без Віктора Павлика: які стильні речі вона купує

Нещодавно Катя Репяхова вирішила купити собі кілька речей і зробила шопінг по магазинах. Вона приміряла стильні речі та розмістила це на своїй сторінці в інстаграм.

Як ви вибираєте одяг чи взуття у магазині? На що орієнтуєтесь? Деякі люди орієнтуються на останні тренди у світовій моді, інші на те, що хочуть знаменитості або представники шоубізнесу. Треті купують добротні речі та щоб їм було зручно. Ще треба враховувати фінансову складову. Іноді хочеш купити, а кількість грошей не дає змоги це зробити.

Нещодавно Катя Репяхова вирішила купити собі кілька речей і зробила шопінг по магазинах. Вона приміряла стильні речі та розмістила це на своїй сторінці в інстаграм. Що Катя Репяхова приміряла і як їй це йде ви можете подивитися у добірці фото.

А що із цього приводу думають стилісти? Прочитайте їхні думки:

“Актуальність моди зростає з кожним днем і приносить з собою безліч нових дизайнів та візерунків, які покращують наш стиль. Мода – найкращий спосіб показати нашу індивідуальність у суспільстві. У дівчат є свій власний спосіб стилізації суконь, який відповідає їхнім інтересам. У сучасному сильно модернізованому світі кожна дівчина хоче бути джерелом натхнення для багатьох інших дівчат.”

“На мій погляд, якщо припустити, що мені вже подобається хлопець/дівчина, просто футболка з малюнком і джинси можуть змусити моє серце зомліти. Якщо хтось дійсно одягнений, це не означає, що я думаю, що він має поганий вигляд (наприклад, дійсно чіткий, пошитий на замовлення костюм може змусити будь-кого виглядати гаряче), але просто хтось у своїй найзручнішій футболці та джинсах дійсно дуже привабливий для мене. Я думаю, що це, ймовірно, пов’язане з впевненістю або навіть просто з тим фактом, що людина почувається комфортно або в безпеці, що робить мене щасливою.

Як вам ці висновки стилістів?
А як вам вибір нарядів, які зробила Катя Репяхова?

Популярне

Схожі статті

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".