(Відео) Дмитро Гордон: російські окупанти, які здалися в полон Україні

Зараз, у скрутні часи, журналіст ділиться фотографіями російських солдатів, які вирішили здатися в полон.

Відомий журналіст з України Дмитро Гордон повідомив, що він – особистий ворог президента Росії Путіна, бо військовий удар можливий також у його сім’ї.
Його знають за різноманітними інтерв’ю з діячами у сфері політики та культури.

У журналіста на цей час склалася критична позиція щодо Росії. У коментарях соціальних мереж він обіцяє не шкодувати загарбників, що ступають на українську землю, маючи на увазі вторгнення Росії в Україну.
На своєму каналі в YouTube телеведучий виклав ролик з екскурсом у своє минуле життя, починаючи від пологового будинку, де саме він народився.

Зробив він це не випадково, а для того, щоб дати зрозуміти, наскільки важливою є країна для нього, це Батьківщина.
І зараз, у складні часи, журналіст ділиться фотографіями російських солдатів, які вирішили здатися в полон.

Коментарі кажуть самі за себе. Дмитро закликає дивитися, показувати всім рідним, друзям, знайомим, наголошуючи, що Путін такого не покаже.
На фотографіях, опублікованих відомим журналістом, можемо бачити перших полонених. У його коментарях йдеться про те, що вони прийшли вбивати українців.

Дмитро показує російських полонених у місті Щастя, коли військові техніки (танки, БТР) було знищено українськими захисниками.

Фотографії в соціальній мережі однозначно дають зрозуміти, що часто окупанти здаються без бойових дій. Також на сторінці журналіста можна побачити, як плаче захоплений у полон загарбник.

Дмитро Гордон через Інстаграм сторінку звертається до матерів російських солдатів. Пропонує дивитися всім, як їхні діти прийшли вбивати українців, але натомість потрапили в полон.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.