Макс Барських: “Діряна Росія – я туди більше не поїду!” Ви напали на мою країну!

Нещодавно Макс Барк розмістив на своїй сторінці Інстаграм, звернення до росіян, як він бачить, що думає зараз про Росію. Подивіться це відео і ви перейметеся повагою до представників нашого шоубізнесу.

Йде війна. Україна протистоїть підступному ворогові.
Засоби масової інформації зосередилися на подіях у Києві, Харкові та Херсоні та навколо них, але бої продовжуються і в багатьох інших місцях та поселеннях.

Українські військові кажуть, що північне місто Чернігів, яке знаходиться між Києвом і кордоном з Білоруссю, зазнало ракетних обстрілів після невдалої спроби взяти місто під свій контроль.
Ракети потрапили до адміністративних будівель біля міської лікарні. Вибухова хвиля пошкодила лікарню, але пацієнти тим часом перебували у притулку. Також було пошкоджено джерела водопостачання.
Це лише кілька прикладів.

При цьому наші захисники полонять багато російських військових. Вони потім на відео виглядають не агресивно. І одразу згадують про своїх мам, які на них чекають і зазвичай люблять. Але мами їх не посилали на війну – це зробив Путін.

Нещодавно Макс Барк розмістив на своїй сторінці Інстаграм, звернення до росіян і як він бачить, що думає зараз про Росію.
Подивіться це відео і ви перейметеся повагою до представників нашого шоубізнесу.

І найголовніше: бережіть себе, своїх рідних та близьких. Не піддавайтеся паніці та не читайте пропагандистські фейки Росії.

Читайте та слухайте лише офіційні ЗМІ. Не піддавайтеся паніці. Перемога буде за нами!

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.