Ігор Кондратюк різко охарактеризував російських зірок: “Жували соплі…”

Як сказав Ігор Кондратюк, якщо ви хочете дізнатися у росіян як вони ставляться до України, то просто потрібно запитати їх про те, чий Крим?

В Україні триває війна, розв’язана проти нашої Батьківщини Росією. Гине мирне населення, у тому числі діти, старі та жінки. Обстрілюються та знищуються живі квартали у містах та селах.

Представники шоубізнесу гнівно реагують на війну і нагадують російським зіркам, як вони раніше обожнювали Путіна і говорили, що має добрі наміри.

Так нещодавно Ігор Кондратюк, який є українським продюсером та телеведучим, розкритикував російських зірок та нагадав їм як вони у 2014 році хвалили свого президента.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк розкритикував зірок з Росії

Як сказав Ігор Кондратюк, якщо ви хочете дізнатися у росіян як вони ставляться до України, то просто потрібно запитати їх про те, чий Крим? І тоді все про них стане зрозумілим. Буде видно за кого вони та яку політику проповідують: агресора чи України. Таким чином, можна побачити наскільки російські зірки щиро.
Одночасно можна усвідомити, хто із зірок прозрів.
Є невелика частина російських представників шоубізнес, котрі не бояться говорити правду про загарбницьку війну Росії проти України. І їх стає дедалі більше.

Не слухайте та не дивіться пропаганду російських телеканалів і те, що вони пишуть та показують у соцмережах. Вірте лише українським офіційним засобам масової інформації.

Уважно аналізуйте все у соціальних мережах та порівнюйте з офіційною інформацією, ви можете побачити різницю. Тому будьте обережні та правильно оцінюйте ситуацію.

Все одно правда на нашому боці та перемога буде за нами!
Бережіть себе та своїх близьких.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.