24-річна єдина донька Кузьми Скрябіна Барбара виставила на аукціон знамениту батькову футболку (Фото)

Кузьма Скрябін залишився у пам'яті багатьох людей. І зараз у цей важкий для України час його донька Барбара допомагає Батьківщині, а пам'ять про її батька сприяє цьому

Після подій в Україні, які відбулися 24 лютого 2022 року, більшість демократичних країн засудили російську федерацію. По всьому світу прокотилися акції протестів проти політики Росії щодо України. Було введено безпрецедентні санкції проти Росії. Демократичні країни світу почали допомагати нашій країні озброєнням та фінансами. Більшість мешканців України кожен у міру своєї можливості наближає перемогу. Представники шоубізнесу також не стоять славши руки. Частина зірок записалася до ЗСУ та тероборони, інші їздять Україною та дають концерти для підняття морального духу захисників та простих людей. Треті виїхали за кордон та організовують благодійні концерти, а всі кошти передають на допомогу Україні. Нещодавно 24-річна єдина донька загиблого у ДТП українського музиканта Андрія Кузьменка (Кузьма Скрябін) Барбара виставила на благодійний аукціон червону футболку із написом Georgia.

У ній Кузьма виступав у 2014 році, коли був фестиваль “Файне місто”. Кузьма тоді гнівно та з тонким гумором розкритикував президента сусідньої країни. Сьогодні його дочка Барбара також вирішила допомогти Україні. Вона організувала благодійний аукціон та виставила футболку батька.

Кошти, які надійдуть від реалізації футболки Кузьми, будуть передані для закупівлі медичного обладнання та ліків для ЗСУ. Навіть коли вже Кузьми немає, він продовжує допомагати Україні. Не сумнівайтеся, чи Україна переможе і незабаром ми відкинемо окупантів до кордону. А потім відбудуємо зруйновані росією міста та села, і Україна стане ще кращою, ніж була раніше.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.