42-річна Маша Єфросініна відверто розповіла про кризу у відносинах із чоловіком: “Кожен по-різному переживав”

Події, що відбулися в Україні після 24 лютого 2022 року, перевернули розуміння всього людства про росію та її політику щодо нашої Батьківщини.

Весь світ побачив, що сьогодні являє собою російська федерація і що вона творить в Україні. Внаслідок цих подій багато сімей були змушені переїхати в безпечніші місця до Західної України або навіть до Європи. Деякі виїхали до Ізраїлю та США. Представники шоубізнесу також вивезли свої сім’ї якомога далі від небезпечного місця. А чоловіки повернулися і вступили до лав ЗСУ, тероборони чи стали волонтерами. Частину зірок почали їздити Україною та давати концерти, які підтримували моральний дух захисників. Маша Єфросініна розповіла, що наприкінці березня 2022 року їм довелося з дітьми покинути Україну, і вони поїхали за кордон, а її чоловік залишився на Батьківщині.

Маша Єфросініна та її чоловік Тимур по-різному зреагували на події в Україні

Маша Єфросініна констатує, що вперше за 20 років вони з чоловіком Тимуром не відзначили разом річницю знайомства. І це криза у відносинах, як вважає Маша Єфросініна. Хоча дуже часто зв’язується з чоловіком. Тимур їй дає поради, що хоч він і не поруч із нею, то дружині треба бути все одно красивою та жіночною. І треба забути образи, які у них були раніше. А сварки та образи бувають практично у кожної сім’ї. Річ у тому, що Маша Єфросініна та її чоловік Тимур по-різному зреагували на події в Україні, що сталися після 24 лютого 2022 року. Як сказала Маша Єфросініна: “Ми не сходилися ні в чому, кожен по-різному переживав”. Вони сперечалися постійно, а зараз, коли Маша Єфросініна з чоловіком знаходяться на відстані, то їй дуже боляче. Маша Єфросініна згадує, що перед тим, як поїхати за кордон, у Львові вони лаялися з чоловіком і щоб не чули діти, то виходили на вулицю. А зараз вона шкодує про це. Все пізнається у біді та на відстані. Як потім сказала Маша Єфросініна: “Важлива і повага до почуттів партнера. Ти так реагуєш, я так… Так, як я хочу, не буде. Ніхто нічого нікому не винний”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.