55-річна Ольга Сумська та Віталій Борисюк святкують 26-у річницю шлюбу: архівні весільні фотографії (Фото)

Події в Україні, що відбулися після 24 лютого 2022 року, засмутили всі плани людей на мирне життя. Ніхто не думав, що може статися таке

Дехто планував виїхати влітку у відпустку, інші відремонтувати квартиру, треті вийти заміж. Все змінилося відразу.
У цей непростий для України час мало хто влаштовує в нашій країні свята або щось пафосно зазначає. Сьогодні не до цього, проте є дати, які потрібно пам’ятати. Це звичайно день народження і день одруження зі своєю коханою людиною.
6 травня 2022 року знаменний день для однієї з найміцніших пар в українському шоубізнесі. Це Ольга Сумська та Віталій Борисюк. Вони вже 26 років, як разом. З цієї нагоди Ольга Сумська поділилася зі своїми шанувальниками архівними фото.

Молодята (праворуч)

Це рідкісні фотографії з їхнього розпису. На урочистій церемонії одруження Ольга Сумська не одягла традиційну довгу сукню, яку одягають нареченої. Ольга Сумська вважала за краще одягнути костюм молочного кольору з довгим жакетом і мініспідниця, короткою вуалеткою, рукавичками та ботильйонами.

Молодята
Молодята
Молодята

Як сказала Ольга Сумська з кожним роком прожитим разом із Віталієм, їхні почуття лише міцнішають. А коли вони разом дивляться на своє одруження, то начебто повертаються на 26 років. Які вони були молоді!
Для інформації: В Ольги Сумської – це другий шлюб. Перший чоловік у неї був актор Євген Паперний. Вони розлучилися у 1990 році. У шлюбі у них народилася донька Антоніна. А з Віталієм Борисюком з’явилася дочка Ганна. Ольга Сумська має вже двох онуків.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.