79-річний Пол Маккартні, з прапором України, заспівав із віртуальним Джоном Ленноном. Згадайте The Beatles (Відео)

У цей скрутний час для України визнані у всьому світі зірки підтримують нашу Батьківщину. Подивіться відео нижче і перейміться атмосферою, яка панує у всьому світі

Після подій 24 лютого 2022 року стало ясно, що є керівництвом Росії та її армією. Більшість країн світу засудили вторгнення Росії в Україну. Було введено сильні санкції, які боляче вдарили по економіці Росії і навіть по звичайних росіян. Представники шоу-бізнесу в Росії бояться висловлюватися проти дій керівництва російської федерації щодо України. Зірки з Росії бояться втратити величезні заробітки та гонорари від концертів. Правда є (їх мало) російських зірок, які не побоялися виступити проти керівництва Росії. Це Макаревич. Максим Галкін та інші. Світові представники шоу-бізнесу у всіх країнах підтримують Україну. Вони виступають із благодійними концертами, а гроші від них передають на допомогу Україні. Нещодавно один із творців The Beatles, британський музикант Пол Маккартні, також підтримав Україну. На своєму концерті він вийшов на сцену із прапором України і таким чином висловив солідарність із нашою країною.

Сірі Пол Маккартні 79 років. У своєму турі Got Back по США він 28.04.2022 року вийшов на сцену за неймовірними вигуками присутніх глядачів з українським прапором. Шанувальники гурту The Beatles побачили, як Пол Маккартні після того, як вийшов з прапором України, потім узяв гітару і заспівав разом із віртуальним Джоном Ленноном. Пол Маккартні виконав композицію “I’ve Got A Feeling”. Востаннє коли Пол Маккартні співав разом із Джоном Ленноном – це було 53 роки тому.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.