34-річна Леся Нікітюк знайшла як підтримати захисників України: що вигадала телеведуча для піднесення духу

Більшість людей після подій в Україні, що відбулися 24 лютого 2022 року, з перших днів не знали, що робити. Особливо хвилювалися люди похилого віку

Багато родин змушені були виїхати зі своїх будинків та квартир у безпечні місця на Західну Україну. Декому довелося залишити господарство. Це важко переїжджати до іншого місця, особливо людям у віці. Сім’ї виїжджали в терміновому порядку і мали лише документи та невелику ручну поклажу. Представникам шоубізнесу також довелося вивозити своїх дітей та дружин у безпечні місця. Деякі виїхали за кордон, інші осіли у західній Україні. Після того, як сім’ї опинялися у відносно безпечному місці, чоловіки поверталися, вступали до лав тероборони або до ЗСУ.

Інші зірки стали волонтерами, як, наприклад, Леся Нікітюк. Треті їздять країною та дають концерти для підняття морального духу захисників. Також зірки їздять із благодійними концертами Європою та США і всі гроші від концертів передають на допомогу Україні.
Леся Нікітюк із перших днів після вторгнення росії в Україну стала волонтером та допомагає переселенцям. Як сказала Леся Нікітюк, у неї багато роботи та немає часу та сил звертати увагу на свою зовнішність. Однак через час Леся Нікітюк змінила свою думку і написала на своїй сторінці в інстаграмі пост.

Телеведуча підбадьорила українок і написала: “Дівчата, я бачу, як за час війни ми з вами трохи потьмяніли, втратили колір. Ми не маємо цього права”. Леся Нікітюк радить усім, незважаючи ні на що виглядати розкішно. Таким чином ви підтримуєте не лише себе, а й наших захисників. Прочитайте уважно пост Леся Нікітюк.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.