35-річна співачка Alyosha, дружина Тараса Тополі, поділилася зворушливим відео: співак змонтував нещодавно (Відео)

Якщо любов справжня, то жодна розлука їй не страшна. Це було доведено багаторазово. І сьогодні, у цей непростий час, Тарас Тополя та його дружина Alyosha це довели

Події, що сталися в Україні 24 лютого 2022 року сколихнули не лише нашу країну, а й увесь світ. Демократична спільнота побачила, що являє собою російська федерація з її нинішнім керівництвом. Багато людей після 24.02.2022 року змушені були залишити свої будинки та виїхати у безпечніші місця, в західну Україну чи за кордон.

Представники шоубізнесу також намагалися убезпечитися і переїхали хто куди. Чоловіки повернулися та вступили до лав ЗСУ чи тероборони. Деякі одночасно навіть у теробороні продовжують займатися своєю професійною діяльністю.

Лідер гурту “Антітела” Тарас Тополя разом зі своїми товаришами вирішили вступити до лав тероборони. Перед цим він умовив дружину виїхати з дітьми до її мами, яка мешкає в США. Дружина, співачка Alyosha відмовлялася їхати, проте Тарас Тополя наполіг на своєму. Він сказав, що йому буде спокійніше, коли сім’я знаходиться у безпечному місці. Перебуваючи на великій відстані, подружжя часто спілкується по скайпу. І щодня вони чекають на намічену годину спілкування.

Нещодавно Тарас Тополя зробив сюрприз своїй дружині та надіслав зворушливе відео, яке він змонтував нещодавно. Потім Alyosha розмістила це відео на своїй сторінці в інстаграм. У своїй пісні Тарас Тополь використав архівні відео ролики, які ви можете побачити в сюрпризі-відео, яке він надіслав дружині. Alyosha прокоментувала це відео: “Моя рідна душа, промінь сонця, який завжди зігріє, розбудить, розплющить мої очі! Я тебе люблю всім серцем”.

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.