33-річний ексчоловік Дантес відверто розповів про роман Наді Дорофєєвої з Кацуріним: бажає лише щастя

Вперше з дня розриву з Надею Дорофєєвою, її ексчоловік Володимир Дантес поділився думками про роман колишньої дружини та друга їхньої родини ресторатора Михайла Кацуріна

Як відомо, спілка популярних знаменитостей Дантеса та Дорофєєвої тривала шість років. Про свій розрив офіційно пара розповіла у середині березня 2022 року. Цікаво, що саме того дня розлучилися і Кацуріни – подружжя Мишко та Даша, яке довгий час дружило з Надею та Володимиром.
Співак Дантес говорить про те, що причиною розриву з дружиною не був роман Дорофєєва з Кацуріним. У зоряної пари вже давно спостерігалися проблеми у стосунках, зникло щире почуття між людьми. Хоча і Надя, і Володимир, довго не здавалися, намагалися працювати над стосунками у сім’ї, але дива не сталося. Пара ухвалила виважене, аж ніяк не спонтанне рішення розлучитися ще на початку лютого 2022 року.

Надя Дорофєєва

Вже тоді Дантес не заперечував, що ексдружина може розпочати зустрічатися з другом сім’ї, ресторатором Михайлом Кацуріним. До речі, співак жартував, що на помсту почне доглядати колишню дружину Михайла Дашу.
Зараз Володимир стверджує, що бажає тільки щастя Надії, і якщо у неї все складеться добре в нових відносинах, він буде радий. Він коментує, що Дорофєєва доросла людина, їй краще знати, з ким бути разом.

Співак відверто зізнався, що теж бажає знайти нове кохання, адже всі хочуть бути щасливими, і він не є винятком.
І хоча Дорофєєва та Кацурін не дають коментарів про свій статус, їх бачили у Барселоні у квітні, коли парочка обіймалася.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.