38-річна Катя Осадча відверто розповіла, чим займеться з Горбуновим, коли Україна переможе: сім’я буде більше

Усі українці впевнені, що Україна переможе у протистоянні із російською федерацією. Тому вже багато хто планує, що робитиме після перемоги

Популярна українська телеведуча Катя Осадча поділилася своїми планами на життя після того, як відновиться мир в Україні. Вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі Інстаграм, чим займеться зі своїм чоловіком після перемоги українського народу.
Внаслідок вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року багато українських сімей розділено, не виняток і пара Горбунов – Осадча.
Катя зізналася своїм численним передплатникам, що безмірно нудьгує без чоловіка, але намагається не впадати у відчай і сподівається на краще. Відомо, що популярний шоумен Юрій Горбунов перебуває зараз у Києві, у розлуці із сім’єю. У пари двоє синів, молодшому днями виповнилося вісім місяців.
Позитивно налаштована телеведуча має багато спільних планів із чоловіком на мирний час. Головні цілі – завжди бути разом, відновлювати країну, зокрема садити дерева. Також у тексті повідомлення прозвучав натяк на те, що у їхній сім’ї можливе поповнення у найближчому майбутньому.
Катя емоційно привітала коханого чоловіка з Днем Ангела, який відзначається 6 травня. Юрій Горбунов відразу ж відповів: “Спасибі тобі, моє кохання!”. Безліч шанувальників Каті висловили своє захоплення та повагу до родини телеведучої зі щирими побажаннями миру та щастя. Крім того, Катя Осадча передала вітання українським Юріям, Георгіям, а також усім мужнім захисникам рідної України. Телеведуча не сумнівається, що перемога настане дуже скоро, про що й написала у пості.

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.