Осадча, Мішина, Камалія, Kalush Orchestra та інші представники шоу-бізнесу зворушливо звернулися до мам.

День матері завжди є особливим днем. Потрібно не забувати і завжди вітати і особливо душевно ставитись до мам у цей день, та й не лише у цей день

2022 року День матері в Україні припадає на 8 травня. Соціальні мережі рясніють кадрами з особистих архівів, де мами – головні героїні.
Зірки шоубізнесу вітають рідних мам, викладають зворушливі, сентиментальні фото з рідними у соціальних мережах.

Цього року вітання мають особливий характер. Наприклад, співачка Камалія в Інстаграм опублікувала молитву, де просить якнайшвидшого наступу світу в країні, щоб була можливість обійняти свою маму.

Лідер гурту Калуш, Олег Псюк, у соціальній мережі показав фотографії, де він із рідною мамою Стефанією. Він запросив своїх передплатників також публікувати знімки дітей та батьків. До речі, реп-гурт Kalush Orchestra представляє Україну на Євробаченні у 2022 році.

Відомий хореограф та танцівниця Ілона Гвоздєва підлилася спогадами у вигляді знімків з дітьми та матір’ю. Знаменитість бажає всім мамам синів, які захищають Україну, здоров’я та сили.

Ксенія Мішина, популярна акторка, а також у минулому героїня телешоу “Холостячка”, опублікувала свої знімки, де вона із сином Платоном. Ксенія написала, що вважає слово “мама” найсильнішим у світі.

Шеф-кухар з України Володимир Ярославський показав багато фотографій зі своєю мамою у соціальних мережах. Коментарі зворушливі – він зізнається мамі в нескінченному коханні.

У Каті Осадчої троє синів, усіх вона показала до інстаграму. Телеведуча визначає матерів як героїв, діти яких є їхнім фронтом.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.