50-річного Ектора Хіменес-Браво помітили із чарівною молоденькою незнайомкою: “Випадково познайомилися” (Фото)

Можна в дорозі познайомитися випадково з дівчиною та "зав'язати" стосунки, а можна буквально несподівано зустріти знайому, яку давно не бачив

24 лютого 2022 року, під час вторгнення росії в Україну, популярний ведучий телевізійного шоу “МастерШеф” Хіменес-Браво, був у відпустці. Ектор відвідав рідну країну, потім у термінових справах (для проведення благодійної вечері) відлетів до Польщі, Варшави.

Як повідомляє ресторатор, увесь непростий час для України їхні ресторани не припиняють працювати та годувати воїнів, учасників територіальної оборони, людей похилого віку, і, звичайно, біженців.

Внаслідок нетривалої відсутності, Ектор відчув, що скучив за Україною.
Знаменитий кулінарний експерт із Колумбії Ектор Хіменес-Браво поділився важливим життєвим рішенням. Йому захотілося поїхати у свій український будинок якнайшвидше.

В результаті поїздки шоумен познайомився з чарівною та несподіваною незнайомкою. Спільні фото потрапили до соціальних мереж.

Ектор із незнайомкою

То була співачка Аліна Паш, яка брала участь у національному відборі для участі у Євробаченні 2022 року. Зустріч кухаря та співачки сталася в автомобілі, на якому вони одночасно вирушили до України.
Ектор Хіменес-Браво поділився своїми успіхами у благодійних зборах. Гуманітарна допомога, яку йому вдалося зібрати чимала – 1,3 мільйона гривень.

До речі, 8 травня 2022 року в Україні відзначали День Матері. У популярного кулінара спогади про маму найтепліші. Вона завжди дбала про них із братом, хоча сім’я була бідна, грошей постійно не вистачало на найнеобхідніше. І мама не впадала у відчай, вигадувала різні способи вийти з непростих ситуацій.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.