36-річна чарівна Даша Астаф’єва обіймається зі своїми улюбленцями: “Ну як можна не закохатися” (Фото)

Відома українська модель, акторка, телеведуча Даші Астаф'єва має безліч передплатників у соціальній мережі Instagram - 570 тисяч. І їх кількість збільшується

Актриса часто публікує на своїй сторінці цікаві історії для фанатів, активно розвиває свій обліковий запис.
У нещодавньому пості Даша розмістила знімки, на яких вона знята разом зі своїми домашніми улюбленцями. Це собаки Місяць та Чича стародавньої мисливської породи сіба-іну.

Фотографії вийшли дуже яскравими та зворушливими.
Даша Астаф’єва сидить на траві, посипаній кульбабами, обіймаючи Місяць та Чичу. Знаменита модель має чудовий вигляд та природно без макіяжу, без зачіски, у спортивному костюмі, помітно, що вона дуже любить своїх вихованців.

Раніше телеведуча розповідала, наскільки різні характери її собак. Чичу вона характеризує, як спокійного та інтелігентного пса з любов’ю до спокою та тиші. А Місяць – це справжній ураган, попри те, що він білий і пухнастий.
Актриса зізнається, що після того, як у неї з’явилися домашні вихованці, вона з більшою уважністю ставиться до людей, які потребують допомоги.

Знімки викликали шквал емоцій у фанатів зірки, передплатники у коментарях написали, що неможливо залишитись байдужим і не закохатися в таку неймовірну українку! Також від шанувальників посипалися компліменти з приводу чудового зовнішнього вигляду та запевнення у коханні.

Підписала публікацію Даша закликом до всіх українців під час сигналів повітряної тривоги одразу прямувати у притулок, не ігнорувати небезпеку. Закінчила актриса звернення до передплатників проханням берегти себе та своїх близьких.

https://www.instagram.com/p/CdTU0AFNAiR/

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.