36-річна чарівна Даша Астаф’єва обіймається зі своїми улюбленцями: “Ну як можна не закохатися” (Фото)

Відома українська модель, акторка, телеведуча Даші Астаф'єва має безліч передплатників у соціальній мережі Instagram - 570 тисяч. І їх кількість збільшується

Актриса часто публікує на своїй сторінці цікаві історії для фанатів, активно розвиває свій обліковий запис.
У нещодавньому пості Даша розмістила знімки, на яких вона знята разом зі своїми домашніми улюбленцями. Це собаки Місяць та Чича стародавньої мисливської породи сіба-іну.

Фотографії вийшли дуже яскравими та зворушливими.
Даша Астаф’єва сидить на траві, посипаній кульбабами, обіймаючи Місяць та Чичу. Знаменита модель має чудовий вигляд та природно без макіяжу, без зачіски, у спортивному костюмі, помітно, що вона дуже любить своїх вихованців.

Раніше телеведуча розповідала, наскільки різні характери її собак. Чичу вона характеризує, як спокійного та інтелігентного пса з любов’ю до спокою та тиші. А Місяць – це справжній ураган, попри те, що він білий і пухнастий.
Актриса зізнається, що після того, як у неї з’явилися домашні вихованці, вона з більшою уважністю ставиться до людей, які потребують допомоги.

Знімки викликали шквал емоцій у фанатів зірки, передплатники у коментарях написали, що неможливо залишитись байдужим і не закохатися в таку неймовірну українку! Також від шанувальників посипалися компліменти з приводу чудового зовнішнього вигляду та запевнення у коханні.

Підписала публікацію Даша закликом до всіх українців під час сигналів повітряної тривоги одразу прямувати у притулок, не ігнорувати небезпеку. Закінчила актриса звернення до передплатників проханням берегти себе та своїх близьких.

https://www.instagram.com/p/CdTU0AFNAiR/

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.