48-річний популярний співак Олег Винник зник і не виходить на зв’язок: шанувальники губляться у здогадах – де артист?

Після того як відбулися події в Україні 24 лютого 2022 року весь світ зрозумів, що є Росією і як вона ставиться до України.

Демократичні держави гнівно засудили російську федерацію та запровадили санкції проти росії. Представники закордонного шоубізнесу практично всі засудили росію та висловили своє ставлення до неї. Зірки з росії намагалися не висловлювати свою думку щодо подій, що відбулися в Україні, виною яких є росія. Вони бояться втратити свої великі гонорари.

Щоправда, є невелика кількість представників шоубізнесу, які знайшли в собі сміливість засудити дії російської федерації. Такі, як Макаревич, Максим Галкін та інші сказали правду про політику Росії.

Українські зірки, за рідкісним винятком, також гнівно засудили росію і всім, що можуть, допомагають Батьківщині. Ті зірки, які виїхали за кордон, дають там благодійні концерти та всі гроші передають на допомогу Україні. Українські представники шоубізнес, які залишилися в Україні, їздять країною і концертами підіймають бойовий дух захисників.

Олег Винник на тлі всього цього якось загубився і фанати його не можуть зрозуміти куди подівся артист. Вони стурбовані – чому мовчить співак і не з’являється у соціальних мережах? У перші дні після подій, що сталися в Україні 24 лютого 2022 року Олег Винник звертався до українців та вів активне листування у соцмережах.

Олег Винник та Таюне
Олег Винник та Таюне

А потім майже місяць співак не виходив на зв’язок. Олег Винник розмістив на Великдень піст і потім знову зник.

""

Також ніхто не знає, де знаходиться співак і чим займається. Його не бачили у міжнародних благодійних концертах у Європі та США, які давали українські артисти. Шанувальники дорікають співаку в мовчанні та кажуть, що його популярність напевно допомогла б в інформаційному просторі.

""

Фанати висловлюють свою думку, що, напевно, Олег Винник перебуває в Німеччині, де він раніше працював і жив. Деякі зробили припущення, що Олег Винник перебуває в Україні. Точних даних нині у ЗМІ – немає.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.