38-річна Катя Осадча розповіла, що зробить разом Каменських, коли вони повернуться в Україну: “Ніколи не думала”

Нещодавно Катя Осадча щиро привітала Настю Каменських із днем народження. 04.05.2022 року співачці виповнилося 35 років. Вона приймала вітання від шанувальників

У цей важкий час, коли Україна опинилася після 24.02.2022 року, кожному українцю непросто жити. Багато хто виїхав у безпечне місце, інші виїхали навіть за кордон.
Катерина Осадча привітала Настю Каменських із Днем Народження. Настя Каменських разом зі своїм чоловіком Потапом перед подіями 24 лютого 2022 року, що сталися в Україні, поїхала за кордон. Тепер вони перебувають в Іспанії та періодично виїжджають на концерти до країн Європи та США, і поки що не поспішають повертатися.

На свій день народження Настя Каменських на сторінці в інстаграм розповіла, що у неї цього дня було лише одне бажання, яке вона загадала – це, щоб Україна здобула перемогу над російською федерацією. Співачка вірить, що це її бажання справдиться, якщо про нього весь час думати та говорити. І найголовніше треба робити все, щоб наблизити перемогу.

Настя Каменських ніколи не думала, що святкувати ювілей їй доведеться за кордоном та загадувати таке бажання.
Коли Катя Осадча приєдналася у соціальних мережах до привітань Насті Каменських, то ведуча зробила подарунок для Каменських, надіславши якусь кількість грошей для придбання автомобілів для захисників України. Також Катя Осадча додала, що після перемоги вони разом зустрічатимуть, сміятимуться та святкуватимуть перемогу та радітимуть кожному дню.

Українці чудово знають, що наша країна переможе і незабаром. А потім ми відбудуємо зруйновані міста та села та Україна стане ще красивішою, ніж була раніше!

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.