60-річний Ігор Кондратюк розповів, за що засуджує Антоніну Паперну, доньку Ольги Сумської: байдужість – ганебно.

YouTube канал Ukraine Media провів інтерв'ю з Ігорем Кондратюком, у якому відомий продюсер розповів, за що засуджує Антоніну Паперну, доньку Ольги Сумської.

З початку вторгнення росії в Україну донька актриси ніяк не коментує свого ставлення до подій, що відбулися 24 лютого 2022 року. Крім того, вона так і залишилася жити із чоловіком Володимиром Ягличем у країні, яка напала на її Батьківщину. Популярний телеведучий вважає ганебним таку байдужість, впевнений, що всі зв’язки з Росією потрібно розірвати, і навіть родинні. Якщо людина вважає, що є частиною країни, в якій народилася, де знаходяться її батьки, вона має їхати з росії, бо тепер там неможливо жити – поділився своїми думками Кондратюк.

Далі шоумен акцентував слухачів на тому, що Ольга Сумська аж ніяк не відповідає за те, як поводиться її вже доросла 31-річна дочка. Антоніна Паперна приймає життєві рішення самостійно, у тому числі без схвалення батьків.

Як мама може відповідати за бездіяльність дорослої жінки, що вона може зробити – ставить запитання продюсер. Він вважає, що єдиним вибором для актриси Ольги Сумської є повний розрив стосунків із дочкою, яка зробила свій вибір. Якщо мати не згодна з рішенням доньки, вона нічого не може зробити, щоб змінити думку дорослої людини – зробив висновок Ігор Кондратюк.

Також він із жалем зазначає, що Антоніна Паперна не є єдиною українкою, яка залишається жити у ворожій Україні країні.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.