36-річна Злата Огнєвіч закохалася? Шанувальники губляться у здогадах: співачка виглядає задоволеною та радісною

Злата Огнєвіч заінтригувала та здивувала своїх численних передплатників, коли опублікувала у соціальній мережі Інстаграм знімок із загадковим підписом

На фото українська співачка, швидше за все, щойно прокинулася, волосся ще не поклала. Вона виглядає задоволеною та радісною.
Неоднозначний підпис поставив у глухий кут фанатів зірки. Злата підписала чуттєвий знімок цікавою фразою з роздумами, як можна відчути власне серце. І відразу написала відповідь, що треба віддати його іншій людині.
Шанувальники розділилися на думці, як розшифрувати це послання улюбленої співачки. Деякі з них вирішили, що це натяк на нові відносини. Зокрема, на те, що з’явилася надійна гідна людина, якій без страху можна довіритися.
Адже через напружений графік роботи, постійні гастролі, переможниця Євробачення 2013 року довго не могла знайти супутника життя.
Злата Огнєвіч сподівалася зустріти справжнє кохання, взявши участь у другому сезоні популярного телевізійного шоу “Холостячка”. Проте стосунки з вибраним хлопцем довго не тривали, і Злата знову залишилася сама.
Також складається й інша думка щодо двозначного підпису артистки під своєю фотографією. У непростий час для України сотні тисяч людей допомагають наблизити перемогу над Росією, при цьому “віддаючи” своє серце.
Нині Злата Огнєвіч робить все можливе для підтримки рідної країни. Співачка проводить благодійні концерти в США, збираючи кошти для потреб України, наближаючи тим самим день перемоги над росією. Іноді артистка повертається до рідного Києва, потім знову вирушає на гастролі.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.