“Леся тепер Олег Винник”: 34-річна Леся Нікітюк привела в невимовний захват і насмішила її шанувальників (Фото)

У цей тяжкий для України час не треба падати духом. Необхідно підтримувати одне одного. Це чудово робить Леся Нікітюк. І це їй вдається

Популярна телеведуча Леся Нікітюк завжди відрізнялася чудовим почуттям гумору. Ця риса характеру виявляється у її публікаціях у соціальних мережах, що вона активно розвиває. Зокрема, у телеграм – каналі Леся опублікувала неоднозначну фотографію, де вона без макіяжу, у домашньому одязі.

Найсмішніше у знімку те, що гумористка додала загадковий акцент – густі чорні вуса.
Домашнє селфі у затишному халаті залучило більшість передплатників, адже їх у знаменитості чимало (3 мільйони 900 тисяч людей).
Такі знімки збільшують популярність Нікітюк, яка відома як телеведуча в українських телевізійних шоу “Хто зверху?”, “Хто проти блондинок?” та інших відомих проєктів.

Підпис під фото з вусами не менш оригінальний. Леся пише, що таке відбувається, коли довго ховаєшся у притулку під час повітряної тривоги.

“Леся тепер Олег Винник”

Коментарі, здебільшого компліменти, посипалися одразу від шанувальників телеведучої. Зокрема, вони визнають, наскільки гарна знаменитість навіть із вусами. Хтось із гумором зазначив, що вона стала Олегом Винником, а у багатьох просто здійнявся настрій.

Після вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 року, телеведуча активно допомагає у зборах коштів на потреби армії. Крім того, спільно з колегами Нового каналу займається організацією акцій для людей, які змушені були залишити рідні будинки. Леся є волонтером, шукає житло, речі, їжу для переселенців.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.