Захисники України емоційно станцювали під композицію 2Step трек “Антитіл” та Еда Ширана: незабутнє відео

У цей важкий для України час треба піднімати собі настрій. Коли людина в настрої, то їй легше переносити негаразди та проблеми в житті

Мільйони людей у всьому світі підкорила спільна музична робота українського гурту “Антитіла” та співака із Великобританії Еда Ширана.
Композицію популярного британця лідер українського колективу доповнив вокалом, виконаним українською мовою. Пісня швидко стала популярною, під неї записують багато різних відео.

Не стали винятком і мужні українські захисники, які між боями за батьківщину відпочивають, танцюючи під композицію 2Step. Вона дає надію на зустріч із близькими, друзями якнайшвидше.

Після вторгнення Росії в Україну 24 лютого, фронтмен групи “Антитіла” Тарас Тополя відразу ж попрямував у розташування територіальної оборони, куди він записався за тиждень до цього. У пісні висловилися особисті враження співака про перший день.
Заміна музичних інструментів на зброю не стає на заваді створення нових композицій для творчих людей.

Тарас Тополь домовився про режисуру відео. Він попередив, що ідею йому дадуть, але ні організовувати, ні брати участь група не зможе, оскільки вони на службі. Тому команда режисера знімала кліп самостійно, а синхрони зі співаком було зроблено між бойовими позиціями.

Кліп на пісню вийшов 2 травня 2022 року, набрав мільйонні перегляди у YouTube. Гроші, які будуть вторговані завдяки монетизації, надійдуть у фонд MUSIC SAVES UA, який займається закупівлею гуманітарної допомоги: продовольства, медикаментів та всього необхідного.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?