38-річна Катя Осадча здивувала шанувальників новим фото з Горбуновим: “Ось така має бути справжня родина” (Фото)

З коханими не розлучайтеся, а якщо довелося розлучитися на якийсь час, завжди пам'ятайте про них і подумки розмовляйте. Думки передаються на відстань як і кохання!

Перші фотографії після повернення додому опублікувала у соціальній мережі популярна телеведуча Катерина Осадча. Після вторгнення Росії в Україну багатьом сім’ям довелося розлучитися. Це ж сталося і з парою Горбунова та Осадчої. Катерина змушена була з дітьми залишити будинок, дружину та виїхати у безпечне місце.

Після кількох місяців розлуки знаменитість приїхала додому та поділилася першими знімками після довгоочікуваної зустрічі з коханим чоловіком. Підпис символічний – ніколи не розлучатися. Про це мріє кожна закохана пара.
Передплатники коментують по-різному. Дехто із сумом говорить про те, що виконання цієї мрії сумнівне і бути разом завжди неможливе, тим більше в такий непростий для України час.

Проте більшість шанувальників зіркової пари захоплюються ними та діляться своїми думками. Зокрема про те, що знаменита сім’я їх надихає, вселяє надію на краще.

На своїй сторінці телеведуча також показала, що їх сад цвіте, все, що було посаджено, вижило і росте далі. Особливо прекрасна сакура.
Катерина повернулася не просто для того, щоб зустрітися з Юрієм Горбуновим, а й у невідкладних справах. Телезірка з початку вторгнення російських окупантів в Україну 24 лютого 2022 займається пошуком втрачених дітей, і не тільки. За допомогою створеного Катериною Осадчою телеграм – каналу “Пошук зниклих” активно розшукуються всі люди, які зникли внаслідок дій агресора.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.