38-річна Катя Осадча здивувала шанувальників новим фото з Горбуновим: “Ось така має бути справжня родина” (Фото)

З коханими не розлучайтеся, а якщо довелося розлучитися на якийсь час, завжди пам'ятайте про них і подумки розмовляйте. Думки передаються на відстань як і кохання!

Перші фотографії після повернення додому опублікувала у соціальній мережі популярна телеведуча Катерина Осадча. Після вторгнення Росії в Україну багатьом сім’ям довелося розлучитися. Це ж сталося і з парою Горбунова та Осадчої. Катерина змушена була з дітьми залишити будинок, дружину та виїхати у безпечне місце.

Після кількох місяців розлуки знаменитість приїхала додому та поділилася першими знімками після довгоочікуваної зустрічі з коханим чоловіком. Підпис символічний – ніколи не розлучатися. Про це мріє кожна закохана пара.
Передплатники коментують по-різному. Дехто із сумом говорить про те, що виконання цієї мрії сумнівне і бути разом завжди неможливе, тим більше в такий непростий для України час.

Проте більшість шанувальників зіркової пари захоплюються ними та діляться своїми думками. Зокрема про те, що знаменита сім’я їх надихає, вселяє надію на краще.

На своїй сторінці телеведуча також показала, що їх сад цвіте, все, що було посаджено, вижило і росте далі. Особливо прекрасна сакура.
Катерина повернулася не просто для того, щоб зустрітися з Юрієм Горбуновим, а й у невідкладних справах. Телезірка з початку вторгнення російських окупантів в Україну 24 лютого 2022 займається пошуком втрачених дітей, і не тільки. За допомогою створеного Катериною Осадчою телеграм – каналу “Пошук зниклих” активно розшукуються всі люди, які зникли внаслідок дій агресора.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.