52-річна Ірина Білик розповіла про екс-коханого Дікусара: “Коли дізналася, плакала. Відразу зателефонувала його мамі”

Люди одружуються і розлучаються з різних причин. Але вони завжди пам'ятатимуть одне одного, незалежно від того, що кожен з них думає про інше. Ірина Білик це знає

Українська легенда, співачка Ірина Білик розповіла про свою реакцію вступу ексдружина Дмитра Дікусара до лав Збройних Сил України.
Відносини двох зірок почалися на телевізійному шоу “Танці з зірками”, де вони виступали партнерами. Пара розлучилася за три роки.

Коли Ірина дізналася, що Дмитро став на захист України, розплакалася. Знаменитість добре його знає, вони розлучилися добрими друзями та підтримують весь час теплі стосунки. Білик характеризує хореографа як витончену, душевну людину, і не може собі уявити, що він буде з автоматом.

Після того, як співачка отримала інформацію, що Дмитро вирушив захищати Україну, вона відразу ж зателефонувала з мамою хореографа. Зараз Ірина намагається постійно підтримувати зв’язок з нею.

Популярна артистка також поділилася думками про те, що вона багатьох своїх колег подивилася іншими очима, дізналася їх з кращого боку. І Дмитро Дікусар, і Тарас Тополя, лідер українського музичного гурту “Антитіла” творчі, душевні хлопці, але записалися до лав ЗСУ – розмірковує Ірина. Вона вважає хлопців справжніми героями.
Хореограф, майстер бальних танців Дмитро Дікусар пішов у військкомат уже у перші дні вторгнення росії в Україну. Тепер він служить у ЗСУ.

Також Ірина Білик висловлює щиру подяку всім військовим, волонтерам, які справжніми справами наближають мирний час для України. Артистка сказала, що на захисників країни чекають рідні та близькі живими та здоровими.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.