74-річна Ніна Матвієнко вийшла на сцену у прозорій сукні: феєричний виступ Тоні Матвієнко та її мами (Фото)

Україна багата на таланти, особливо в шоубізнесі. Це наша країна доводить упродовж багатьох років. Ніна Матвієнко одна з талановитих українських зірок

Золотий голос України, Ніна Матвієнко відвідала Німеччину, щоб зустрітися з єдиною донькою Тонею та молодшою онукою. Вони не бачилися від початку подій, що відбулися в Україні 24 лютого 2022 року.

Зустріч рідних людей на вокзалі була дуже зворушлива зі сльозами радості. Цей сентиментальний момент зобразила Антоніна Матвієнко та опублікувала у соціальній мережі відповідний знімок.

У німецькому місті Магдебурзі відбувся феєричний виступ двох талановитих вокалісток, матері та доньки у рамках благодійного заходу.
Народна артистка на сцені виглядала, як завжди, неповторно. Шанувальники відзначили квітучу зовнішність та кристалічний голос 74-річної співачки.

Дочка поділилася в мережі невеликим фотозвітом після виступу. Співачка прокоментувала свої почуття на сцені. Коли бачиш у залі блискучі очі, як зірки у небі, здається, що знову перебуваєш у рідній країні – написала Тоня.

Старша з виконавиць Ніна Матвієнко для концерту підібрала фантастично гарну сукню вільного крою у фіолетовому тоні. Елегантність вбрання підкреслюють прозора тканина, з якої виконано вбрання та тонкі бретельки. Прикрашає сукню традиційна українська вишивка.
Зачіска артистки також в українському стилі, заплетені коси покладені у вигляді вінка.

Ніна Матвієнко відома тим, що не вдається до послуг пластичної хірургії. Проте має кращий вигляд за багатьох своїх ровесників.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.