50-річний Ектор Хіменес-Браво показав миле фото красунь-українок у військовій формі: ресторатора оточили красуні

Ектор Хіменес-Браво відомий не лише за кордоном, а й усією Україною. У цей тяжкий для нашої країни час ресторатор усіляко допомагає нашим захисникам.

На сторінці у соціальній мережі відомого канадського та українського шеф-кухаря, бізнесмена Ектора Хіменеса-Браво з’явилося миле фото. На знімку кулінар зображений із прекрасними дівчатами у формі. Це робітниці паспортного контролю на кордоні України.

Красуні оточили ресторатора, у якого на обличчі грає щаслива посмішка. Дівчата – українки одягнені у робочу форму, на них іменні бейджики, а в руках українок перебувають рації.

Постійний ведучий популярного кулінарного шоу “Майстер-шеф” у підписі до фотографій розповів, що службовці паспортного контролю старанно трудяться на своїх постах не покладаючи рук із самого вторгнення росії в Україну і досі. Ектор каже, ці люди ставляться з любов’ю та повагою до своєї роботи та передають усім привіт. Знаменитість вважає, що Україна – єдина країна, всі разом наближають день перемоги. Також попросив передплатників ні сваритись, ні руйнувати єдність. Такі коментарі він не хотів би бачити у себе на сторінці, адже цими висловлюваннями надається допомога ворогові.

Відомо, що 24 лютого 2022 року Ектор Хіменес-Браво перебував не в Україні, але незабаром приїхав назад до Києва. Тут він активно дбає про перемогу українського народу.

Команда шеф-кухаря та сам ресторатор готують безплатну їжу для захисників України, вимушених переселенців, пенсіонерів, яким потрібна допомога. За словами кулінара, щодня вони готують понад три тисячі порцій.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!