Захур, чоловік Камалії, дозволив дружині розкрити секретну інформацію, чим і як Пакистан підтримує Україну

Камалія розповіла, як зараз допомагає захисникам України, людям, які постраждали через вторгнення Росії на нашу територію.

Крім того, вперше за період від початку подій, що трапилися в Україні 24 лютого 2022 року, співачка озвучила позицію Пакистану у зв’язку із ситуацією в Україні.
Відомо, що чоловіком артистки є підприємець Захур родом із Пакистану.

Камалія роз’яснила, як ставиться рідна країна її чоловіка до вторгнення Росії в Україну. Вона хоче відповісти на численні запитання щодо поглядів батьківщини Захура на те, що відбувається зараз в Україні, оскільки тривалий час із цього боку не прозвучало жодних заяв.
За словами співачки, чоловік дозволив їй коментувати ситуацію та говорити про те, що знає.

Камалія звернулася до шанувальників із лікарні та назвала діагноз
Камалія

Камалія інформує про передачу двох винищувачів від Пакистану українській стороні. Також проводиться інша допомога, але її не розголошують.
Співачка активно допомагає українському народові наближення перемоги. Наприклад, знаменитість проводить гастролі у Британії, збирає кошти для потреб української армії. Крім того, регулярно веде волонтерську діяльність на користь нашої батьківщини.

Про результати Камалія поділилася на телевізійній передачі “Ранок з Україною”.
Що зроблено: зібрано чимало коштів, відправлено двадцять тонн медикаментів та медичного обладнання, майже 2000 кг продуктів, а також 20 тисяч контейнерів, у яких їжа зберігається у гарячому вигляді надовго.

У Німеччині з ініціативи Камалії та коштом від проведених благодійних концертів та волонтерських проєктів будується спеціальне житло для українських біженців. На цей час вже витрачено приблизно мільйон євро.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.