38-річний Григорій Решетник відверто та емоційно розповів, чому виїхав з України: “Моє сумління чисте” (Відео)

12 травня родина Решетник, Христина та Григорій поїхали до Польщі. Причиною виїзду з України популярного телеведучого є проведення благодійного концерту

12 травня родина Решетник, Христина та Григорій поїхали до Польщі. Причиною виїзду з України популярного телеведучого є проведення благодійного концерту, де беруть участь українські виконавці.
В результаті через подорож сім’ю шоумена хейтери закидали уїдливими коментарями у соціальних мережах.
Григорій розповів, що після перетину кордону гнівні висловлювання з’явилися одразу. Люди дивуються, як чоловіка пропустили за кордон, висловлюють думку, що вони втекли до Польщі.

Відомий ведучий має що відповісти людям, які не розібралися в ситуації.
Він пояснив, що у Празі 14 травня відбудеться благодійний концерт “Разом заради миру”, де він є провідним. Запрошено виступати українські музиканти Світлана Тарабарова, Наталка Карпа. Усі кошти будуть передані для потреб Збройних Сил України.
Решетник підкреслює, що він не отримує гонорар за роботу, тому почувається абсолютно чесною людиною із чистою совістю.

Він пояснив, що за бажання покинути рідну країну, зробив би це в перші дні після вторгнення агресора, а не чекав би два місяці.
Григорій збирається вже наступного тижня повертатися додому і наголошує, що їхня родина, у тому числі й троє маленьких синів, не з чуток знають, що таке повітряна тривога та бомбосховища.

Своє звернення до хейтерів та шанувальників шоумен закінчив словами про те, що повернеться на батьківщину не після перемоги, не за кілька років, а після завершення роботи в Польщі. Він стверджує, що ця позиція є важливою для їх сім’ї. Упевнений, що спільні зусилля всіх українців, кожного на своєму місці, наближають до перемоги.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.