34-річна Санта Дімопулос відверто розповіла про своє життя біженця: “У червні треба з’їхати” – куди далі їхати?

Санта Дімопулос після вторгнення росії в Україну виїхала за кордон разом із двома дітьми. Вона проживає в Італії, але до планів сім'ї входить переїзд в іншу країну.

У минулому солістка кількох музичних гуртів (“Сьоме небо”, “ВІА Гра”, учасниця телевізійного проєкту “Фабрика зірок”, Санта активно спілкується зі своїми передплатниками у соціальній мережі. Регулярно публікує історії про своє життя, фотографії.

Життя в Італії для популярної артистки почалося як у тумані. Для того, щоб швидше дістатися безпечного місця разом з дітьми їхали майже три доби, практично не відпочиваючи.
Співачка зізнається, що життя повністю змінилося після того, як довелося залишити рідний будинок через напад росії на Україну.

У своєму обліковому записі Санта дає відповіді на запитання, поставлені шанувальниками зірки. Хтось цікавиться, у кого вона проживає, співачка відповідає, що вони винаймають приватний будинок. Однак незабаром необхідно з’їхати, але сім’я ще не знає, куди.

Санта Дімопулос
Санта Дімопулос

На інше питання Дімопулос відповідає, що, ймовірно, вони перейдуть до іншої країни, швидше за все, до Франції. Проведено деяку підготовку, зокрема, син знаменитості вже записаний у французьку школу, у Ніцці.
Про Італію у співачки найприємніші враження, вона вважає країну неймовірною, красивою, дуже приємно перебувати там на відпочинку. Але для постійного проживання артистку Італія не влаштовує, тому вона із сім’єю збирається їхати.

На своїй сторінці в Інстаграм Дімопулос відверто написала про свої почуття щодо переїзду. Артистці здається, що вона зараз життя ніде не приживеться.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.