34-річна Санта Дімопулос відверто розповіла про своє життя біженця: “У червні треба з’їхати” – куди далі їхати?

Санта Дімопулос після вторгнення росії в Україну виїхала за кордон разом із двома дітьми. Вона проживає в Італії, але до планів сім'ї входить переїзд в іншу країну.

У минулому солістка кількох музичних гуртів (“Сьоме небо”, “ВІА Гра”, учасниця телевізійного проєкту “Фабрика зірок”, Санта активно спілкується зі своїми передплатниками у соціальній мережі. Регулярно публікує історії про своє життя, фотографії.

Життя в Італії для популярної артистки почалося як у тумані. Для того, щоб швидше дістатися безпечного місця разом з дітьми їхали майже три доби, практично не відпочиваючи.
Співачка зізнається, що життя повністю змінилося після того, як довелося залишити рідний будинок через напад росії на Україну.

У своєму обліковому записі Санта дає відповіді на запитання, поставлені шанувальниками зірки. Хтось цікавиться, у кого вона проживає, співачка відповідає, що вони винаймають приватний будинок. Однак незабаром необхідно з’їхати, але сім’я ще не знає, куди.

Санта Дімопулос
Санта Дімопулос

На інше питання Дімопулос відповідає, що, ймовірно, вони перейдуть до іншої країни, швидше за все, до Франції. Проведено деяку підготовку, зокрема, син знаменитості вже записаний у французьку школу, у Ніцці.
Про Італію у співачки найприємніші враження, вона вважає країну неймовірною, красивою, дуже приємно перебувати там на відпочинку. Але для постійного проживання артистку Італія не влаштовує, тому вона із сім’єю збирається їхати.

На своїй сторінці в Інстаграм Дімопулос відверто написала про свої почуття щодо переїзду. Артистці здається, що вона зараз життя ніде не приживеться.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.