47-річний Валерій Жидков, автор “Квартал 95” про власне безсилля: довелося проміняти квартиру на вагон під землею

Багато українських представників шоу-бізнесу вносять свою частку в наближення перемоги України над росією. Не сидять без діла та зірки "Студії Квартал - 95"

Вони проводять концерти для українців, щоб підняти їхній моральний дух у тривожні часи.
Популярний автор Валерій Жидков через опубліковані знімки показує, як виживають деякі мешканці Харкова після подій, що сталися в Україні 24 лютого 2022 року.
Історії більшості людей вражають тим, що їм доводиться переживати внаслідок нападу росії на Україну.

Валерій Жидков розповідає про жінку, квартиру якої було знищено внаслідок бомбардування. Їй довелося шукати, де можна жити хоча б тимчасово. Жінка знайшла притулок у вагоні метро, тепер доводиться жити під землею. Відповідне фото стендап – комік опублікував, підписавши сумними словами. Він говорить про те, що вторгнення російських загарбників жене багатьох людей шукати безпечного притулку та тимчасового будинку під землею. Адже будинків нагорі вже просто немає, вони повністю зруйновані, на їхньому місці рвуться снаряди.

Цілих два місяці харків’яни сплять, їдять у нелюдських умовах. Люди під землею спілкуються, читають, навіть сваряться за побутовими дрібницями, наприклад, чия черга винести сміття або вимити підлогу. Два довгі місяці доводиться перебувати під землею, тут народжуються діти – розповідає сценарист.

Як зізнається артист, багато речей йому не під силу, але
Валерій Жидков разом з іншими артистами мріє, щоб у цих людей хоч би ненадовго на обличчі заграла посмішка. Тому вони провели кілька концертів просто під землею, під час яких лунав сміх.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.