Як виглядала Алла Пугачова в день свого першого весілля 50 років тому: коротенька сукня та пишна фата

Відомій артистці Аллі Пугачовій 73 роки. Свою молодість співачка провела дуже яскраво та бурхливо. Чого тільки варті 5 офіційних шлюбів! Як виглядала Примадонна в день свого першого весілля понад 50 років тому, дивіться далі в матеріалі.

Коли Алла Борисівна вперше одружувалася, її нинішнього чоловіка Максима Галкіна ще навіть не було на світі. Було це 1969 року, коли Аллі було 20. Тоді майбутня зірка ще не була артисткою, а лише розпочинала свій творчий шлях. Із майбутнім чоловіком Ніколасом Орбакасом Алла познайомилася на прослуховуванні під час створення бригади циркових гастролей. Пугачова одразу сподобалася Ніколасу, адже вона відрізнялася від решти дівчат своєю активністю та харизматичністю. Молоді люди відразу почали зустрічатися і невдовзі вирішили одружитися. Цікаво, що саме Пугачова стала ініціатором офіційного оформлення шлюбу.

Яким було весілля Алли Пугачової та Ніколаса Орбакаса

Хоча перше весілля Пугачової було понад 50 років тому, у Мережі можна знайти архівні фото з урочистостей артистки.

Як виглядала Алла Пугачова у день свого першого весілля
Як виглядала Алла Пугачова у день свого першого весілля

Для свого першого весілля Пугачова обрала білу сукню трохи вище колін та коротку пишну фату. Образ вийшов дуже ніжний і варто відзначити, що наречена виглядала чудово. Наречений для урочистостей вибрав класичний чорний костюм.

Як виглядала Алла Пугачова у день свого першого весілля
Як виглядала Алла Пугачова у день свого першого весілля

Відомо, що перше весілля Пугачової було достатньо пишним на той час. Гостей було понад 100 людей.

Після весілля молодята жили в кімнатці разом із батьками Алли Борисівни. Тоді майбутня зірка могла лише мріяти про великі гонорари, тому фінансово молодій родині дуже допомагали батьки Пугачової.

У шлюбі з Ніколасом у Алли народилася її єдина дочка Христина. Однак перший шлюб Пугачової тривав недовго – лише 4 роки. За словами артистки, причиною розбрату стали гастролі, на яких Алла пропадала тижнями. Варто зазначити, що після розлучення у Алли та Ніколаса збереглися добрі стосунки. Понад те, Пугачова все життя допомагає сім’ї свого колишнього чоловіка.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.