Модна битва українок: Тіна Кароль, Камалія, Катя Осадча та інші зірки у вишиванках

Вишиванки завжди були модними в Україні. Зараз, коли рівень патріотизму в українців став ще вищим, вишиванка стала чи не базовою річчю в гардеробі модниць. До вашої уваги фотободбірка українських знаменитих красунь у вишиванках.

Телеведуча Катя Осадча

Модна битва українок: Катя Осадча
Модна битва українок: Катя Осадча

З початку повномасштабної війни на території України відома телеведуча Катя Осадча займається волонтерством. Також зірка “Світського життя” створила проект, який допомагає шукати зниклих безвісти українців. За допомогою телеграм-каналу “Пошук зниклих” було знайдено вже понад 1000 цивільних.

Співачка Камалія

Модна битва українок: Камалія
Модна битва українок: Камалія

Відома українська співачка Камалія також усіма силами намагається допомогти українцям. Відомо, що її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур пожертвував велику суму на потреби ЗСУ.

Зараз Камалія з чоловіком та дітьми переїхали зі свого будинку в Бучі до Лондона, де в них теж є нерухомість. У свій розкішний лондонський особняк подружжя поселило 16 українських біженців. Здебільшого це друзі та знайомі сім’ї Захурів, але є й кілька раніше незнайомих жінок, яких Камалія із чоловіком поселили у своєму будинку.

Тіна Кароль

Модна битва українок: Тіна Кароль
Модна битва українок: Тіна Кароль

Поп-діва Тіна Кароль після початку війни в Україні поїхала до Польщі, де разом із своїм сином Веніаміном працювала у волонтерському центрі та допомагала українським біженцям. Зараз Тіна їздить із благодійними концертами по всьому світу, збираючи гроші на потреби українців, які постраждали у війні.

Наталія Могилевська

Модна битва українок: Могилевська
Модна битва українок: Могилевська

Співачка Наталія Могилевська після вторгнення Росії на територію України не виїхала за кордон. Артистка активно займається волонтерством.

Настя Каменських

Модна битва українок: Каменських
Модна битва українок: Каменських

Настя Каменських та її чоловік Потап на момент початку війни були в Іспанії. Там вони перебувають і до цього дня. Незважаючи на те, що зіркове подружжя не перебуває в Україні, воно робить все, щоб допомогти Батьківщині. Зокрема, Настя Каменських зібрала гроші та закупила 22 автомобілі для ЗСУ.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.