Як виглядає свекруха Насті Каменських: мама Потапа справжня красуня з осиною талією

64-річна Людмила виглядає швидше як подруга Олексія Потапенко, а не його мама. Жінка має чудову фізичну форму, виглядає молодо та свіжо. Людмила може позмагатися красою зі своєю невісткою Настею Каменських.

Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських із тих знаменитостей, які активно ведуть свої соціальні мережі та величезну частину особистого життя показують у своїх Інстаграм-блогах. І якщо Каменських регулярно показують свою маму Лідію на фото та відео, її чоловік Потап приховує від публіки своїх батьків.

Проте деякі фотографії матері відомого репера таки просочилися до Мережі.

Як виглядають батьки Потапа
Як виглядають батьки Потапа

Варто зазначити, що 64-річна Людмила – справжня красуня. Вона має прекрасну фізичну форму, довге біляве волосся і в цілому виглядає молодо та свіжо. Секрет молодості Людмили – активне заняття спортом. Жінка все життя професійно займається водним спортом.

Що відомо про матір репера Потапа?

Людмила Потапенко — колишня чемпіонка світу із підводного плавання. Жінка все життя присвятила спорту та прищеплювала любов до плавання своєму синові Олексію. До речі, Олексій Потапенко змалку займався плаванням і навіть має досягнення у спорті. Потап має звання майстра спорту з водного поло.

Відомо, що Людмила Потапенко багато років працювала персональним тренером із плавання в одному з елітних клубів Києва. Також жінка була тренером з плавання для дітей.

Людмила Потапенко має дуже добрі стосунки із сином та зірковою невісткою Настею Каменських. Вони разом відпочивають, подорожують та відзначають сімейні свята.

Як виглядає свекруха Насті Каменських
Як виглядає свекруха Насті Каменських

Нагадаємо, на момент початку повномасштабної війни на території України зіркове подружжя Потап та Настя Каменських перебували в Іспанії. Там артисти залишилися і досі не повернулися до рідної країни. Однак, навіть за кордоном, Потап і Настя намагаються допомогти Україні. Артисти організовують благодійні концерти, гроші з яких надсилають на ЗСУ.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.