47-річна Оксана Марченко показала обличчя без макіяжу: Ігор Кондратюк ошелешений зовнішністю телеведучої

Дружина Віктора Медведчука та колишня зірка телеканалу СТБ Оксана Марченко показала обличчя без макіяжу, чим не на жарт розбурхала громадськість.

Оксана Марченко в минулому була однією з найбільш популярних ведучих українського телебачення. Без її участі не проходив жоден проект на СТБ. Учасники шоу “Україна має талант” та “Х-Фактор” мали щастя перед виходом на сцену отримувати підтримку від самої Оксани, а глядачі милувалися її розкішними образами та красою.

Роботу з Марченко на “Х-Факторі” нещодавно прокоментував продюсер і шоумен Ігор Кондратюк, який нерідко обіймався з Оксаною. За його словами, все це було частиною шоу, насправді ще з 2014 року у їхніх стосунках був присутній холодок:

З Марченко ми посварилися навесні 2014 року і перестали пити чай перед зйомками – у нас була така традиція, я приходив до неї в гримерку та пив чай.

47-річна Оксана Марченко показала обличчя без макіяжу та приголомшила Кондратюка
47-річна Оксана Марченко показала обличчя без макіяжу та ошелешила Кондратюка

Причиною незгоди між ними стала кардинально різна позиція щодо Донбасу. Тим не менш, тоді широка публіка все ще приймала телеведучу на ура і з розкритими обіймами, але це в минулому.

Любов народу до Марченко змінилася зневагою, а все тому, що вона за кілька днів до повномасштабного російського вторгнення в Україну тихо втекла до рф. Звідти Оксана випустила серію відеозвернень до президентів інших країн, поставши в кадрі не схожою на себе.

Оксана Марченко показала обличчя без макіяжу

Як припускають пластичні хірурги та косметологи, дружина Віктора Медведчука зробила невдалу пластику носа та повік.

47-річна Оксана Марченко показала обличчя без макіяжу
Оксана Марченко показала обличчя без макіяжу

Перший дивиться не прямо, а ліворуч за потрібне, через втручання в погляд Марченко має проблеми з рогівкою. З мімікою в Оксани теж не все гладко – зайві об’єми ботоксу зробили свою справу.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.