Щупленький дідок: фанати не впізнали худого Винника в кепці та зі щетиною – життя в Європі не пішло на користь

Популярний і дуже затребуваний раніше український співак Олег Винник з початку повномасштабної війни зник з інфопростору. Як виявилося, артист проходить лікування у німецькій клініці і за 5 місяців він сильно змінився.

З початку повномасштабної війни на території України українські знаменитості роблять все, щоб допомогти рідній країні. Багато хто волонтерить, хтось дає благодійні концерти, а хтось і зовсім вступив до лав ЗСУ.

Проте улюбленець українських жінок Олег Винник розчарував своїх фанаток. З початку війни артист просто зник із інформаційного простору. Винник не веде свій блог в Інстаграмі, не висловлюється про війну і деякий час взагалі було невідомо, чи він в Україні, чи виїхав за кордон.

Наталія Мосейчук різко висловилася про втечу Олега Винника та Софії Ротару з України
Фанати не впізнали худого Винника у кепці та зі щетиною

У Мережі почали ходити чутки, що Винник виїхав з України до Німеччини, де він жив колись багато років і де має нерухомість. Чутки виявилися правдою. Нещодавно представник Олега Винника повідомила, що артист справді виїхав до Німеччини, але не просто так, а нібито для того, щоб проходити лікування. При цьому, на що хворіє артист, не відомо.

Публіка по-різному сприйняла цю інформацію. Хтось поспівчував артисту, а деякі впевнені, що хвороба – це просто вигадана причина для того, щоб виправдати “втечу” з України у такий важкий для всіх час.

Публіка не бачила Винника близько 5 місяців, проте нещодавно у Мережі показали, як зараз виглядає артист. Знімком артиста поділився чоловік співачки Оксани Білозір Роман Недзельський, котрий зараз служить у ЗСУ. Чоловік показав скріншот спілкування з Винником з відеозв’язку. Хоча фото не зовсім якісне, помітно, що артист сильно схуд і відростив бороду. Крім того, Винник на фото сивий і помітно постарілий.

У Мережі з'явилося фото Винника після 5 місяців лікування у Німеччині
Щупленький дідок: фанати не впізнали худого Винника в кепці та зі щетиною

До речі, хоч Олег Винник і виїхав з України під час війни, він допомагає рідній країні. Відомо, що чоловік через свій благодійний фонд “Вовчиця” передав кілька автомобілів на потреби ЗСУ.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.