Ребрик згадала юність та показала майстер-клас з гімнастики: українська Анастасія Волочкова

Відома українська актриса та телеведуча Лілія Ребрик вразила публіку своєю гнучкістю та граціозністю. Лілія володіє своїм тілом не гірше відомих балерин.

Публіка знає Лілію Ребрик із фільмів, серіалів та ранкової програми “Ранок з Україною”. Багато хто захоплюється талантами дівчини, проте не всі знають, що Ребрик має ще один талант. У минулому актриса займалася художньою гімнастикою і досі не забула, як робити різні гімнастичні елементи.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Лілія Ребрик опублікувала відео, яке вразило публіку. Акторка привела на заняття з художньої гімнастики свою молодшу доньку Поліну. Ймовірно, Лілію пробрала ностальгія і вона вирішила показати кілька трюків з гімнастичним м’ячем.

Згадала юність. Колишніх гімнасток не буває.

, – підписала відео Ребрик.

Користувачі Мережі висловили своє захоплення у коментарях:

  • “Я в шоці. Це дійсно круто”;
  • “Нічого собі! Як у вас так виходить? Мені здається, я б після такого вся зламалася”.
  • “Супер! Це рівень олімпійського чемпіона”;
  • “Супер, молодчина! Талант від Бога у всьому”;
  • “Скрізь і всюди Ви Ліля гарна! Браво. краще за всіх.”

Варто зазначити, що Лілія Ребрик почала займатися спортивною гімнастикою із 5 років. У цьому спорті вона була 11 років та досягла значних результатів. Ребрик є майстром спорту зі спортивної гімнастики. І хоча акторка не займається цим спортом вже 25 років, її тіло досі відрізняється гнучкістю та граціозністю, а сама Ребрик ще пам’ятає різні гімнастичні трюки.

Нагадаємо, нещодавно Лілія Ребрик зізналася, що не живе разом зі своїми доньками Поліною та Діаною. Справа в тому, що актриса поки що боїться перевозити дівчаток до Києва, де ще не зовсім безпечно. Поліна та Діана зараз живуть у батьків Ребрик у місті Чернівці. А от телеведучій та її чоловікові доводиться жити на два міста. У Києві у подружжя робота, а до Чернівців вони регулярно їздять, щоб відвідати дітей.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.