46-річна Марічка Падалко показала нове фото чоловіка Єгора Соболєва з фронту: “Довгі дні без зв’язку”

Відома українська журналістка та телеведуча Марічка Падалко з перших днів війни попрощалася зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим, який пішов на фронт.

24 лютого 2022 року російські окупанти вторглися на територію України та розв’язали повномасштабну війну. З’ясувалося, що до такого сценарію давно був готовий чоловік телеведучої Марічки Падалко Єгор Соболєв, який ще пів року тому почав брати участь у військових зборах, записався у територіальну оборону та просив зіркову дружину бути готовою до повномасштабної війни. Марічка Падалко зізнавалася, що це було причиною частих сварок у сім’ї. Вона й чути про війну не хотіла, тоді як чоловік постійно про це твердив і просив продумати план дій того дня.

Марічка Падалко з чоловіком та дітьми
Як виглядає чоловік та діти Марічки Падалко

Саме завдяки наполегливості Єгора пара незадовго до російського вторгнення придбала невелику квартиру на заході країни, куди вони вивезли дітей та батьків Марічки ще 24 лютого. Зірка плюсів зізнається, що розлука з чоловіком дається їй нелегко, тим більше, що на зв’язок виходити так часто, як хотілося б, виходить не завжди. Єгор Соболєв брав участь у звільненні Ірпеня, і це був найважчий період для телеведучої.

Більше тижня всі мої думки були в цьому місті, коли Єгор зі своїми побратимами отримав там завдання. Довгі дні без зв’язку, потім поодинокі смс

, – ділилася спогадами Марічка.

Зараз вони теж зустрічаються рідко. За словами Падалко, її чоловік займається обміном розвідданих. Це вкрай небезпечне завдання, але воно дозволяє йому частіше бувати у Києві, де пара живе.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Марічка Падалко виклала нове фото коханого та написала:

Десь там…

Марічка Падалко показала нове фото чоловіка Єгора Соболєва з фронту
Марічка Падалко показала нове фото чоловіка Єгора Соболєва з фронту

На знімку Єгор Соболєв у військовій формі та обмундируванні, на правій руці видніється обручка, а з обличчя не сходить посмішка, що чудово демонструє високий бойовий дух українських захисників.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.