Весілля Насті Каменських, Тіни Кароль, Ані Лорак: як виглядали відомі наречені у найщасливіший день

Весілля – одна з найважливіших подій у житті кожної дівчини. У цей день кожна наречена хоче виглядати на всі сто, тим паче якщо ця наречена знаменита.

Як виглядали відомі співачки Тіна Кароль, Настя Каменських та Ані Лорак на своїх весіллях, дивіться у нашій добірці.

Настя Каменських

Відома українська співачка Настя Каменських вийшла заміж у травні 2019 року за свого колегу по сцені репера Потапа. Цікаво, що закохані до останнього приховували свої стосунки і лише у день весілля розповіли про своє кохання на публіку.

Для весільної церемонії Настя Каменських вибрала сукню від бренду Galia Lahav. Сукня приталеного силуету та з глибоким вирізом у районі декольте. Також артистка обрала довгу білу фату та мінімальну кількість прикрас.

Весілля Насті Каменських,Тіни Кароль, Ані Лорак

Варто зазначити, що офіційно Потап та Настя Каменських розписалися ще задовго до весілля. Подружжя кілька років було одружене і приховувало це від публіки.

Тіна Кароль

Одна з найкрасивіших артисток України Тіна Кароль була нареченою у 2008 році. Співачка виходила заміж вагітною та не хотіла, щоб її живіт був помітний під сукнею. Саме тому Тіна обрала сукню вільного крою. Вбрання нареченої було бежево-сріблясте з відкритими плечима і бантом під грудьми. Доповнила Кароль свій образ короткою, пишною фатою та легкими кучерями.

 

Весілля Насті Каменських,Тіни Кароль, Ані Лорак

Нагадаємо, що у 2013 році чоловік Тіни Кароль Євген Огір помер від тяжкої онкологічної хвороби.

Ані Лорак

Весілля Ані Лорак з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу було, мабуть, найпишнішим з усіх перелічених вище. Цього дня співачка одягла аж 3 різні сукні. Перше плаття Лорак одягла для розпису у РАГСі. Це була класична пишна біла сукня з відкритими плечима. Для банкету Ані Лорак обрала розкішну біло-рожеву сукню зі шлейфом, яка була обшита величезною кількістю троянд і дорогоцінним камінням. Під кінець вечора артистка вбралася в зручнішу сукню – мереживну, облягаючу.

Весілля Насті Каменських,Тіни Кароль, Ані Лорак

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.