Багатодітний батько: як виглядають усі діти Сергія Притули від різних жінок та як він займається їх вихованням

Ведучий, шоумен та волонтер Сергій Притула – багатодітний батько. Від першого шлюбу чоловік має сина Дмитра, а друга дружина йому подарувала двох доньок.

Сергій Притула – відомий український телеведучий, комік, шоумен та волонтер. Незважаючи на те, що Притула дуже публічна людина, про своє особисте життя вона практично не розповідає.

Відомо, що вперше чоловік одружився 2007 року з дівчиною з Тернополя на ім’я Юлія. У 2008 році у них народився син Дмитро і незабаром подружжя розлучилося. За словами Притули, розлучення з Юлією сталося через постійні суперечки та непорозуміння. Однак після розлучення колишнє подружжя зберегло дружні стосунки і продовжує спілкуватися.

Як виглядає перша дружина Сергія Притули
Як виглядає перша дружина Сергія Притули

Нині синові Сергія Притули Дмитру 14 років. Хоч хлопчик і не живе із батьком, але близько з ним спілкується. Дмитро їздить до батька на свята та вихідні і добре ладнає з його новою родиною та зведеними сестрами. Відомо, що хлопчик добре навчається у школі та займається грою на барабанах.

Як виглядає син Сергія Притули
Як виглядає син Сергія Притули

Зі своєю другою дружиною Катериною Сергій Притула познайомився на роботі. Спочатку між ними були лише робочі відносини, але незабаром вони переросли у романтичні. Сергій та Катерина одружилися у 2015 році. Вони зіграли пишне весілля у Львові.

Як виглядає друга дружина Сергія Притули
Як виглядає друга дружина Сергія Притули

2017 року у подружжя народилася донька, яку назвали Соломією, а 2021 року на світ з’явилася друга дівчинка, яку назвали красивим ім’ям Стефанія.

Як виглядає дружина та дочка Сергія Притули
Як виглядає дружина та дочка Сергія Притули

Нині старшій дочці Сергія Притули Соломія 5 років. Телеведучий зізнається, що вона росте дуже талановитою дівчинкою. Соломія з ранніх років відвідує балетну школу. Також, за словами Притули, його дочка дуже добре малює.

Молодшій дочці шоумена Стефанії зараз лише рік. Однак у майбутньому вона, як і її сестра, відвідуватиме безліч різноманітних гуртків.

Як виглядають усі діти Сергія Притули від різних жінок та як він займається їх вихованням
Як виглядають усі діти Сергія Притули від різних жінок та як він займається їх вихованням

Цікаво, що зараз колишня дружина Юлія зі своїм нинішнім чоловіком Борисом та Сергій Притула зі своєю дружиною Катериною дружать сім’ями. В одному з інтерв’ю Притула розповів, що його син Дмитро навіть радий, що його батьки розлучилися. Якось хлопчик сказав Сергію, що був нещасливий, коли його батьки жили разом і постійно лаялися.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.